Turkart

I samarbeidet med Nittedal kommune viser Turkameratene kartutsnitt for turforslagene våre. Kartet vi bruker er basert på orienteringskartene utgitt av Nittedal Orientering. Kartene er derfor mer nøyaktige enn andre turkart.

Ønsker du opplæring i bruk av kart og kompass? Møt opp på den koselige Finn Fram dagen eller på neste nybegynnerkurs for barn, se www.nittedalorientering.no!

Vinterturkart Romeriksåsen

Orienteringslagene som har aktivitet rundt Romeriksåsen har gått sammen om å lage et turkart primært for vinterbruk. Kartet dekker Romeriksåsen fra Tæruddalen i Sørøst og Snellingen i Nordvest, og dekker også de sentrale delene av Nittedal og Lillomarka ned til Lilloseter og Skytta. På kartet er skiløyper avmerket, med avstander mellom utfartssteder og løypekryss. Skiløypene er oppdatert Februar 2010, og også ”puttis” løyper som ofte er tråkket opp er avmerket. Se eksempel, og les mer om turkartet (PDF)

Orienteringskart og nærmiljøkart

Ønsker du enda mer detaljerte kart, prøv orienteringskartene i Skautur’n eller Junior-Skautur’n! Skautur’n tilbyr hvert år 3 nye områder i Nittedal med turorienteringsposter. Om du ikke tar alle postene får du uansett nye kart og etter noen år er hele bygda dekket! Junior-Skautur’n tilbyr detaljerte kart tett ved der folk bor. Junior-Skautur’n og Skautur’n selges på de samme stedene som turkartet: Shell/7-Eleven Hakadal, Shell/7-Eleven Gjelleråsen, Nittedal Jakt Fiske og Fritid, Glømmi Sport, Ole Brente As og Nittedal Bok og Papir.

Det er stengt for kommentarer.